Yritys

Piilota Näytä

3D Ilme, Juha Lihr
Kätönkuja 10 C7
87200 Kajaani
040-5122124
juha.lihr@3d-ilme.fi

Innovatiivisuus yhdessä asiakkaan kanssa on kilpailuetu!

 3D Ilme, Juha Lihr Oy tarjoaa visualisointi-, 3D-mallinnus – ja konsultointipalveluita, joita kehitetään jatkuvasti vastaamaan asiakkaan vaatimuksia yhä paremmin.

Asiakassuhteissa tavoitteena on pitkäaikainen yhteistyö, missä kulmakivenä on luotettava, luova ja uudistuva yhteistyö projekteissa.

Yhteistyössä avoimuus on tärkeätä asiakasyhteistyön ylläpidossa ja kehittämisessä. Yrityksen referenssikuvista saa hyvän kuvan toteutetuista asiakastöistä.

Yrityksen palveluiden hyöty asiakkaille

Asiakasyritykset hyödyntävät 3D Ilmeen visualisointi-palvelua markkinointinsa edistämiseen ja kilpailijoista erottumiseen!

Markkinointi tehostuu hyvälaatuisella visualisoinnilla. 3D-malli voi olla rakennettavasta kohteesta, joita ovat olleet esimerkiksi visualisoinnit rivi- tai kerrostalokohteista, pientaloista, majoituskohteista, tuotantohalleista.

Suunnitteluvaiheessa olevan tuotteen prototyyppi voidaan tehdä 3D-mallina, jolloin sitä on helpompi suunnitella, esitellä erivaiheissa ja markkinoida. Tuotteen valmistusprosessin kulkua tai toimintaprosessia voidaan kuvata myös 3D-kuvien avulla.

Toiminta ja palvelu on luotettavaa

Yrityksen toimitus- ja työvaiheprosessi on ammattitaitoinen ja hallittu. Tavoitteena on uudistua pyrkien hyödyntämään uusinta teknologiaa. Yritys opastaa tarvittaessa asiakasta valitsemaan sopivimman vaihtoehdon.

Palvelun ja tuotteen tekninen laatu

3D-kuvissa teknisesti ja visuaalisesti on tavoitteena photorealistisuus.3D-visualisointi helpottaa asiakasta markkinoimaan omaa tuotettansa asiakkaille tehokkaammin. Asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa tuotteen laatuun, ominaisuuksiin yms. projektikohtaisesti.

Vuorovaikutus on asiakasta huomioivaa

Asiakkaan näkökulmasta yrityksemme on helposti lähestyttävä ja joustava. Olemme 3D Ilmeessä asiakasta varten. Yrityksessä pyritään nopeasti, joustavasti ja avoimesti selvittämään ongelmatilanteet.

Copyright © 2020